sidearea-image
Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipi a ultra. Suspendisse ultrices hendrerit a vitae an sodales dolor.
Hirtenstraße 19, 10178 Berlin, Germany
+49 30 24041420
ouroffice@revolver.com
Follow us

Utókezelés

Néhány tipp a tetoválás kezelésével kapcsolatban

A tetoválás folyamata sosem a tattoo stúdióban ér véget. Végleges formáját a gyógyulási folyamat végén nyeri el, amikor a tetoválás teljesen legyógyult. Ezért is kiemelkedő figyelmet kell fordítani a szakszerű és higiénikus ápolásra.

A tetoválás elkészülte után a stúdióban kezeljük, fertőtlenítjük, bekenjük és fóliázzuk a frissen elkészült tetoválást. Részletes tájékoztatást adunk az ápolásról. Innentől kezdve a Te felelősséged, hogy kövesd az útmutatót.

Tetoválás kezelésének folyamata:

A tattoo stúdió elhagyását követően, 3-4 óra elteltével vedd le a fóliát. Ezután mosd le a tetovált felületet antibakteriális szappannal (kivéve CLARASEPT, azt semmiképp se használj !!!). Tiszta, langyos vízzel öblítsd le, majd óvatosan töröld szárazra tiszta papírtörlővel (és hagyd száradni 10 percet.).

  1. Várj ~10 percet, hogy megszáradjon aztán vékonyan (!) kend be a tetoválást, tattoo utókezelő krémmel (pl. TattooMED, Bepanthen Plus).
  2. Ezután tegyél rá friss fóliát csak éjszakára, hogy nehogy beleragadjon az ágynemű, ruha. Ezt a folyamatot ismételd meg 3 napon keresztül.
  3. A tisztítási folyamatot ismételd meg reggel és este. Kisebb tetoválások esetében 2 napi fóliázás is elegendő lehet.
  4. A három nap elteltével hagyd el a fóliázást. Innentől elegendő naponta kétszer, reggel és este lemosnod antibakteriális szappanos vízzel, és bekenni vékonyan utókezelő krémmel. A teljes gyógyulási idő a kisebb tetoválásoknál ~1 hét, nagyobb tetoválásoknál ~10-12 nap.
  5. Bármi problémád, kérdésed van a tetoválással kapcsolatban, keress minket mindenképpen. Inkább többször kérdezz, minthogy probléma legyen a tetoválásoddal.